Optimizacija AWS servisa poslovne web aplikacije

author

Maj 2023

softver

U saradnji sa real estate klijentom iProLand, Malta, tim Digital Inženjering preuzeo je odgovornost za smanjenje troškova resursa web aplikacije za nekretnine. Klijenti su željeli smanjiti troškove svoje poslovne web aplikacije.

image

Uspjeli smo značajno smanjiti mjesečne troškove njihove web aplikacije koju je stvarao AWS. Kroz detaljnu analizu postojeće infrastrukture i korištenih AWS resursa, identifikovali smo mogućnosti za optimizaciju i uštedu. Definisali smo proces optimizacije i finalnog rješenja te kratkom prezentacijom jasno prezentovali klijentu proces optimizacije i troškove ove usluge. Stručnost našeg tehničkog tima i iskustva u radu s AWS servisom omogućili su nam da efikasno riješimo ovaj zadatak, a naprednim procesima i profesionalnim pristupom menadžment tima pružimo klijentu konkretne i mjerljive rezultate.

Naša stručnost i posvećenost omogućili su nam da uspješno smanjimo troškove i optimizujemo poslovnu aplikaciju klijenta.

Trenutni troškovi AWS servisa su umanjeni skoro za 10 puta. Veoma smo zadovoljni vašim profesionalnim pristupom, zahvalni na jasnim i brzo dostavljenim rezultatima. Planiramo ovo ljeto započeti novi projekat pa ćemo biti u kontaktu. Hvala!