Poslovni profili klijentu iz Estonije kompletirani za 5 dana

author

Jun 2023

dizajn

Sa zadovoljstvom dijelimo iskustvo naše saradnje sa klijentom iz Estonije, poslodavcem koji nudi širok spektar usluga, uključujući servisiranje, čišćenje, elektro servis, farbanje i druge. U sklopu ove saradnje, kreirali smo dizajn i marketinšku strategiju za ovaj poslovni model, kao i izradu web stranice i profila na društvenim mrežama. Sve to smo uspjeli kompletirati u rekordnom roku od 5 dana.

image

Kreirali smo moderan websajt sa atraktivnim dizajnom i funkcionalnostima kako bismo privukli veći broj posjetilaca i poboljšali korisničko iskustvo. Paralelno s tim, radili smo na SEO optimizaciji kako bismo poboljšali vidljivost klijenta na internetu i omogućili bolje rangiranje na pretraživačima.

Našim radom i kvalitetnim procesima postignuto je bolje poslovanje klijenta i povećana vidljivost njegovog servisa na tržištu. Ova saradnja je još jedan primjer našeg predanog rada i sposobnosti da se efikasno nosimo sa izazovima modernog poslovanja.

Klijent je veoma zadovoljan našim profesionalnim pristupom i brzinom kojom smo izvršili zadatke te nas aktivno promoviše u svojoj zemlji.