Ugovor o saradnji sa startap kompanijom

author

Jun 2023

startup

Ovom saradnjom sa Companions Corp d.o.o, obavezali smo se da ćemo raditi na razvoju softvera i sistema, održavanju i ažuriranju postojećeg softvera, testiranju i upravljanju greškama, integraciji sistema i aplikacija, razvoju baza podataka, devops uslugama, konsultacijama u vezi sa softverskim rješenjima i arhitekturom, razvoju i implementaciji algoritama, kao i pružanju obuke i edukacije.

image

Aktivno smo doprinosili izgradnji Minimum Viable Product (MVP) fazi projekta CC kompanije, ubrzavajući razvojni proces i vodeći tim programera za razvoj i optimizaciju poslovnog softvera. Jedan od naših stručnjaka zauzeo je ulogu Tech Lead, odnosno imao zaduženja za pregled programskog koda, sastanci sa direktorima o tehnološkim rješenjima, retrospektive i dogovori za buduće zadatke. Primarne tehnologije korištene za igradnju softvera bile su JavaScript, TypeScript, React, NextJS, Node.js i MongoDB.

Naš tim stručnjaka je spreman da pruži najbolje moguće usluge i da doprinese razvoju i uspjehu poslodavcima koji doprinose održivom razvoju.

Vjerujemo da će ova saradnja biti plodonosna za obje strane i jedva čekamo da zajedno ostvarimo velike uspjehe u budućnosti!